Welkom!

Mijn naam is Rick en ik heb onlangs Wheelchair Musthaves in het leven geroepen. Ik ben op mijn 17e tijdens mijn opleiding ter voorbereiding op een baan bij het Korps Mariniers door een duikongeval in een rolstoel terecht gekomen. Niet alleen moest ik mijn toekomstperspectief bijstellen. Ook het afhankelijk zijn van hulpmiddelen vond ik best zwaar.

Mede omdat ik graag technisch bezig ben en ik voortdurend wil streven naar de meest praktische en meest stijlvolle oplossingen, kwam ik tot ontdekking dat je niet bij de pakken neer moet gaan zitten en dat je ook als rolstoelgebruiker kritische eisen aan het leven mag stellen.

Het viel me ook op dat er nauwelijks mooie rolstoeltassen verkrijgbaar zijn en ik heb jaren moeten experimenteren om een mooie tas te vinden en deze zo handig en netjes mogelijk aan mijn rolstoel te kunnen hangen. Uit deze zoektocht zijn een aantal handige producten overgebleven waarvan ik vind dat eigenlijk iedere rolstoelgebruiker ze zou moeten hebben. Als je geen rolstoel gebruikt zijn ze trouwens ook erg gaaf!

In 2017 is met ondersteuning van de Bart de Graaff Foundation de fundering gelegd voor het starten van deze webshop. Waar in eerste instantie het idee bestond om speciale rolstoeltassen te laten ontwerpen en produceren bleek dit in de praktijk behoorlijk ingewikkeld te zijn en bovendien erg duur. Zodoende heb ik besloten om een selectie van tassen en andere producten aan te gaan bieden.

Wheelchair Musthaves onderzoekt, test, selecteert en verkoopt handige, betaalbare en stijlvolle producten voor rolstoelgebruikers en mensen met een verminderde arm- en handfunctie. Wheelchair Musthaves streeft er overigens niet naar om een bomvolle webwinkel te worden en wil het thuiszorg-gehalte zo laag mogelijk houden.

Zit uw product er niet tussen, heeft u vragen of ziet u een vorm van samenwerking zitten met Wheelchair Musthaves? Neem dan gerust contact op!

Deze webshop is mede mogelijk gemaakt door: