FAQ

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten van een bestelling bedragen slechts 8,- euro. Bestellingen boven de 100,- euro worden gratis verzonden.

Kan ik de producten retourneren?

Natuurlijk kan dat. Helaas kan Wheelchair Musthaves (nog) geen kostenloze retourzendingen aanbieden. Dit neemt natuurlijk niet weg dat de producten zorgvuldig zijn geselecteerd, gecontroleerd en dat u telefonisch en via het contactformulier altijd ondersteuning kunt vragen bij het uitzoeken van uw product. Wilt u uw artikel toch terugsturen dan zijn de verzendkosten voor uw rekening. Als u het product binnen 14 dagen retour stuurt krijgt u uiteraard uw aankoopbedrag terug.

Krijg ik dan mijn geld terug?

Absoluut! Helaas kunnen we de verzend- en retourkosten niet terugbetalen. Wij kunnen het ons om financiële, fysieke en logistieke redenen niet permitteren om (zoals bij grotere webwinkels) deze kosten voor onze rekening te nemen.

Mag ik mijn bestelling nog annuleren?

Bestellingen worden doorgaans binnen 48 uur verzonden. Heeft u zich binnen die tijd bedacht of is uw keuze op een ander artikel gevallen. Geen enkel probleem. Stuur een berichtje via het contactformulier en we gaan het zo snel mogelijk in orde maken of uw aankoopbedrag terugstorten.

Welke ondersteuning kan ik krijgen bij vinden van mijn producten?

Wheelchair Musthaves probeert de producten zo goed mogelijk op de foto te zetten en de meest relevante informatie te vermelden. Heeft u echter vragen over de producten of bent u bijvoorbeeld benieuwd naar de verschillende bevestigingsmogelijkheden, dan kunt u een e-mail sturen via het contactformulier. Wilt u dat we eens meedenken over de toepassing van onze producten op uw rolstoel kunt u ook een foto e-mailen van uw rolstoel of het desbetreffende bevestigingspunt. Deze e-mail kunt u sturen naar: info@wheelchairmusthaves.com.

Wat moet ik weten van Wheelchair Musthaves?

Kijk hier voor meer informatie over Wheelchair Musthaves.

Wat zijn de Algemene Voorwaarden?

Kijk hier voor de Algemene Voorwaarden van Wheelchair Musthaves.

Welke tas past het beste bij mij?

Dat is natuurlijk volledig afhankelijk van uw smaak, van uw type rolstoel, van de afmetingen van uw rolstoel, van de bevestigingsmogelijkheden aan uw rolstoel en uw individuele wensen en eisen. Wilt u bijvoorbeeld een tas die muurvast zit, of wilt u de tas zo eenvoudig mogelijk zelf kunnen afnemen en bevestigen?

Kiest u voor een slanke tas zonder toeters en bellen of heeft u het liefst zo veel mogelijk ritsen en vakken om orde in de chaos te scheppen?

Zo veel mensen, zo veel wensen!

Wheelchair Musthaves heeft een divers aanbod van tassen en accessoires en hoopt hiermee aan uw wensen te kunnen voldoen. Heeft u een andere tas op het oog maar weet u niet hoe u deze het beste kunt bevestigen. Neem dan gewoon een kijkje bij onze bevestigingsmiddelen. Deze zijn namelijk ook los verkrijgbaar.

Welk bevestigingsmiddel past het beste bij mij?

Wheelchair Musthaves heeft diverse bevestigingsmiddelen in de vorm van unieke nylon straps (verschillende afmetingen), diverse carbiners, haken, ogen en snaps. We hebben bevestigingspunten voor uw eigen tas en er is zelfs over anti-diefstal nagedacht. Neem een kijkje in de webshop en ontdek wat het beste bij u past. Komt u er niet helemaal uit, neem dan gewoon contact op!

Staat het antwoord hier niet tussen?

U kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen!

Ondersteuning nodig?

Heeft u vragen over de producten, wilt u advies over het meest handige bevestigingsmiddel of bent u benieuwd naar iets anders? Vul dan het contactformulier in en u heeft binnen 48 uur antwoord.

Telefonisch contact

Liever gewoon even bellen. Dat kan natuurlijk ook. Als u uw telefoonnummer vermeldt via het contactformulier wordt u zo snel mogelijk teruggebeld. Wegens variërende werktijden kan het voorkomen dat dit ‘s avonds is.